мар 31

НОВА МОДА-ЕКО СЕКС

публикувано от: доктор Веселин Герев

ЕКО-СЕКС е най-новата мода в сексуалната култура на Запад.Това включва еко обстановка и еко материали-дори екологични вибратори, за които все повече се говори.От Грийнпийс  са издали наръчник за еко-секс, в който, освен всичко друго, се призовава и да не сеправи секс върху поляни, които са пръскани с пестициди. Еко вибраторът-новият еко секс атрибут разбира се  се захранва от слънчеви-еко батерии. Идеята е, че обикновените такива страшно много замърсяват природата.По тази причина замяната им със слънчеви на всички възможни места е добре дошла.Плюсовете на подобно практично пособие като вибратора с такива батерии са няколко, обясняват в един от сайтовете – доставчици.,сливаш се с природата, използвайки енергията на Слънцето. Много романтично. И еко.Няма как да останеш без ток на средата на приключението, защото така или иначе батериите са стояли на слънце през целия ден.Нужни са само 5 часа слънце и после се наслаждаваш в продължение на 2,5 часа.Минусите са, че трябва да си достатъчно широкоскроен, за поставиш устройството посред бял ден на перваза на прозореца примерно или на масата в кухнята, където грее най-много слънце.Това е поредната психопатска вълна,заливаща най-лудата страна на света-САЩ.А може просто човек да прави секс на открито и да се радва на хубавото време през почивните дни.

мар 24

На 27 март преминаваме към лятното часово време!

публикувано от: доктор Веселин Герев

На 27 срещу 28 март ще преместим стрелките на часовниците с един час напред и ще преминем към лятното часово време.Този дребен на пръв поглед факт ще окаже значително влияние върху биологичния ни часовник.Ще трябва да настроим биологичният си стереотип за преместване с един час напред-ще ставаме малко по-рано и ще заспиваме също така по-рано от обичайното за психиката.Циклите сън-бодърстване ще трябва да се настроят на нова фаза.Това обичайно отнема около седмица-две.Най-честият проблем е трудното заспиване вечер и трудното събуждане сутрин,постоянната умора и сънливост през деня.За да преодолеем по-лесно тази “скок” във времето е нужно да подпомогнем психиката.Това може да стане като се внесе отвън МЕЛАТОНИН АМБРОЗ ФОРТЕ -ЕСТЕСТВЕНИЯТ ХОРМОН НА СЪНЯ. Проучвания в световен мащаб показват, че приема на 1 тбл МЕЛАТОНИН АМБРОЗ ФОРТЕ  вечер още преди смяната на часовото време а и след това дава моментално безпроблемна адаптация към “новия”летен биологичен часовник.

мар 19

Днес 19 февруари е световният ден на съня

публикувано от: доктор Веселин Герев

Проблемът с безсънието заплашва да стане епидемия.Около 50 процента от населението на света има периодични или постоянни нарушения на съня.Това е основната причина за честване на този ден.Засегнати са предимно хората в активна възраст .Основна причина за нарушеният сън е стреса.Той понижава нивото на естественият хормон на съня-МЕЛАТОНИН ,който всеки един от нас произвежда.Резултатът е трудно заспиване,често събуждане в просъница и ранно сутрешно будене.Това е сигурен сигнал, че  МЕЛАТОНИН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДОБАВЕН като се внесе отвън.Приема на МЕЛАТОНИН има също своите особености.Не всички продукти на пазара дават добро повлияване на безсънието,защото приет отвън този хормон много бързо се разгражда.Продукт на високи технологии е МЕЛАТОНИН АМБРОЗ ФОРТЕ 5. Той се разгражда постепенно и осигурява необходимото количество на организма за цялата нощ.Добрият по количество и качествен сън  осигурява добра възможност на психиката за възстановяване от ежедневното натоварване и стрес.

Цялото интервю можете да видите по централните новини на ТВ “Европа” днес

мар 12

“Помощ-гей съм”

публикувано от: доктор Веселин Герев

Това е фраза,която чувам все по-често в последните две години.Да откажеш да покажеш лицето си е най-често срещаната стратегия на гейовете за справяне със стереотипите за нормалност, които налага общество.Посещава ме мъж на 24 години с въпрос-Вие работите ли с по-различни- с хомосексуалисти? .. Нищо не издава ориентацията му. Обяснението му епросто - от това признание няма да спечеля нищо, а ще нараня родителите си. С приятелите е обратното-казал съм им, за да си улесня комуникацията.Факт е, че в България се броят на пръсти откритите гейове в общественото пространство. Обикновено те са известни - от арт средите, шоубизнеса… Известността вкарва хомосексуалността в друг контекст - на продукт, който те прави ексцентричен, приеман или отхвърлян, във всички случаи коментиран и в крайна сметка продаваем.  Ежедневието ни налага  да опитаме да се освободим от натрупаните предразсъдъци и да отхвърлим правилото, че светът е място, устроено по правилата на хетеросексуалните.Така постепенно разбрах, че човека иска да си заведе приятел в къщи и да заживеят заедно но  се притеснява как ще го приемат родителите му.Предложих му вариант да му изпиша успокоителни та да не му пука когато им каже а след това сигурно да успокоявам и тях докато свикнат с мисълта,че синът им е различен.

мар 8

Използващите ФЕЙСБУК-емоционално лабилни и себевлюбени?

публикувано от: доктор Веселин Герев

Платформи като Фейсбук би трябало да стимулират създаването на контакти. Изследване показва обаче точно обратното: хората, които избягват Фейсбук, са не само по-доволни от живота си, но и имат повече успех в работата.Проучването на университета в Цюрих обаче, в което са участвали 1 000 души, не може да потвърди това твърдение. Вместо похвали, върху Фейсбук се изсипват куп критики. Положителна нотка се долавя единствено в твърдението, че Фейсбук се използва предимно от екстровертни хора, което се обяснявало с характера на потребителите и нямало нищо общо с платформата за приятелства. Учените от Цюрих твърдят, че хората, които не използват Фейсбук, са по-доволни от живота си. Освен това те са по-стабилни психически и по-съвестни от феновете на социалната платформа. Всъщност според редица психологически изследвания добросъвестността е в тясна връзка с успеха в професионалния живот. Учените от Цюрих обаче са убедени, че в тази насока е нужно да се проведат и други изследвания.Поколението, използащо най-често социални платформи като My Space и Facebook, признава, че юзърите на подобни онлайн-мрежи са предимно нарцистично-екстровертни хора. В рамките на проучване сред над 1 000 американски студенти става ясно, че 57 на сто от тях използват профила си в социалната интернет-платформа най-вече, за да си направят лична реклама, за да получат повече внимание или поради самовлюбеност. Участниците в изследването споделили, че те са по-самоуверени, по-нарцистични и търсещи повече внимание, отколкото поколението преди тях.Емоционалната кастрация и липсата на самооценка тласкат към активност ползващите социалните мрежи за контакти а когато това се съчетава с  анонимност те засилват активността си до агресия,която афиширайки себе си не биха проявили никога.Така виртуалното и илюзорно пространство заема съзнанието и е причина за тоталното осакатяване на подрастващото поколение.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат