ное 20

За мен

публикувано от: доктор Веселин Герев

Д-р Веселин Герев е завършил медицина във ВМИ-Пловдив през 1991 г. Специализара психиатрия в Психиатричен диспансер-Пловдив, като защитава специалност през 1997 г. Работил е като консултант с Военна болница и ДКЦ “Св. Врач”. Работи като психиатър на свободна праткита, провежда консултации в кабинети за психично здраве в гр. Пловдив и гр. София.

Кабинети за психично здраве

Д-р Веселин Герев e специалист по психиатрия, лекува състояния на тревога, безпокойство, напражение, панически кризи, депресия, зависимисти и др.
Приема пацинети по договор с РЗОК

Специализации

Провел е специализация в Университетска клиника-Франкфурт/Майн - Германия. Участвал е в обучителни програми на Световната асоциация по биологична психиатрия 2001 г. - 2003 г.

Публикации

Д-р Герев проявява завидна активност в областта на научно-приложната дейност. Той е автор на пет проучвания в областта на психофизиологията с акцент върху циркадния ритъм. Сред тях са проучвания на тема- МЕЛАТОНИН –основен регулатор на циркадните ритми, Оксидотивен стрес и циркадни ритми, Серотонин и никотинова зависимост, Серотонин и наднормено тегло и Серотонин и Бърнаут синдром. Всички разработки са публикувани от най-авторитетното научно издателство „Шпрингер“ в списание „Нейчър“ и „Нутришън“. С най-висока стойност сред научната общност се оценява публикацията за Бърнаут синдром, проблем който е особено актуален в съвременната действителност. В момента д-р Герев работи по международен проект за ролята на окситоцин като социализиращ хормон.

Медии

Печатните издания с най-висок тираж като в вестниците – Телеграф, Труд, 24 часа, Новинар, България днес, както и тези със здравна насоченост като Здраве за всички, Доктор, Лекар, търсят редовно коментарите на д-р Герев по въпроси, засягащи психичното здраве.
Електронни медии като НОВА ТВ, БИ ТИ ВИ, БНТ, БНР, ЕВРОКОМ, ТВ ЕВРОПА, ОН ЕЪР, ТРАФИК НЮЗ ТВ, ДАРИК РАДИО и РАДИО ПЛОВДИВ канят д-р Герев за гост в най-рейтинговите си предавания за коментар на събития със социална значимост, касаещи психичното здраве на нацията.
Д-р Герев за първи път в световната практика въвежда през 2008 година услугата „ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИЯ“, която и до днес се радва на голяма популярност сред интернет обществото. Заради новаторския му подход за оказване на помощ в електронна среда той е интервюиран от BBC, като споделя иновативния си опит със Световната Медицинска Общност.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат