фев 26

Оргии ала “АР НУВО” завладяха и изкуството

публикувано от: доктор Веселин Герев

Повече от век след като Густав Климт скандализира Виена със своя Бетовенов фриз, музеят, където се намира откровено еротичната му картина, отново разбуди духовете в австрийската столица, като се превърна в място за оргии.С падането на нощта в световноизвестния музей на сецесиона (Secession.at) разкрепостени мъже и жени се отдават на ласки, полуголи или облечени в кожи.Тези “културни” оргии ще се вихрят всяка вечер след затварянето му за обикновени посетители, като част от проекта на швейцарския художник Кристоф Бюхел, който покани цял секс клуб за целта.
Представител на суингърите от “Елемент 6″ заяви, че мисията им е да помогнат на посетителите - които в късните часове трябва да са задължително над 18 години, - да преодолеят задръжките си и провокират нови измерения в сексуалните си изживявания.”Позволеното” удоволствие е достъпно до 18 април на цена между шест и 42 евро. Гостите могат да останат до 2 ч. през нощта и да се включат или просто да гледат.През деня по-срамежливите посетители могат просто се разхождат между огромните легла и кожени дивани, еротичните предмети, играчки, картини, вани, преминавайки през различни зони - с огледала, с гинекологичен стол, садо-мазо, дансинг, сауна. Те пресъздават почти точно оригиналния клуб “Елемент 6″ в центъра на Виена.  На бара задължително се раздават презервативи, а в името на хигиената навсякъде има хавлии. Забранено е единствено снимането.
Оргиите обаче не са самоцелни, а се опитват да пресъздадат провокацията, която навремето предизвикват творбите на художника символист Густав Климт, представител на виенското течение в изкуството “сецесион” (съвременно, “ар нуво”).Именно с тази цел любовните ласки се случват сред изложба с неговите картини, шокирали съвременниците му с откровения си еротизъм и чувственост.
Сексът в името на изкуството предизвика противоречиви реакции.
Провокацията е част от изкуството,а хора сексуално разкрепостени и склонни да експериментират са редовните участници в оргиите.Ексхибиционизъм воайорство,фетишизъм,доминиране и садо-мазо  дават сексуален отдушник на стресираните и отегчени от ежедневието посетители.

фев 19

Лекарствата, използвани за борба с депресиите, са най-употребяваните лекарства с рецепти в САЩ, се казва в ново американско правителствено изследване. Данните на Центъра за контрол и профилактика на заболяванията показват, че лекарите изписват антидепресанти по-често, отколкото лекарства срещу високо кръвно налягане, повишено ниво на холестерин или астма.
Употребата на антидепресанти и други психотропни (влияещи на биохимичните процеси в мозъка) препарати в САЩ за последните 10 години се е увеличила почти три пъти, отбелязват авторите на изследването.Подобна тенденция говори за това, че американците вече не се страхуват да се обръщат за помощ при сериозни психологични проблеми.
Депресията е основен проблем за съвременния човек.У нас обаче осемдесет процента от страдащите не ходят на лекар и се самолекуват. Това постепенно влошава състоянието им и прави депресията резистентна на терапия.Много от страдащите не осъзнават, че лекувайки безуспешно високо кръвно налягане или наднормено тегло всъщност “лекуват” следствията от ДЕПРЕСИЯТА а не първопричината-т.е.самата депресия.

фев 12

Цицомания-нов вид психична зависимост

публикувано от: доктор Веселин Герев

Жените, които твърдят, че при разговор мъжете ги зяпат в гърдите, вместо да ги гледат в очите, всъщност са прави.Учените в университета в новозеландската столица Уелингтън установиха, че при първа среща 47% от мъжете се вглеждат в бюста на жените.
За голяма изненада, едва по-малко от 20% поглеждат жената в очите.Смята се, че за това е виновна еволюцията, тъй като жени с по-голяма гръдна обиколка и по-тесен ханш имат по-високи нива на хормони и са по-плодовити. Смята се, че мъжете може би гледат по-често гърдите на жените, просто защото те естетически им носят наслада, независимо от тяхната големина.Действителността обаче е друга.На мъжете, участващи в изследването, са били представени шест снимки на една и съща жена - всяка, от които е била обработена, представяща жената с по-голям или по-малък бюст. Заключенията сочат, че 85% от първоначалното внимание на мъжете е било насочено към снимката с големите гърди .Друго наблюдиние показва, че мъжете които гледати пипат големи гърди са много по-устойчиви на стрес и депресия.Получава се един вид зависимост към едър бюст.В маркетинга тази мъжка слабост се използва при рекламата на типично мъжки играчки като коли и аксесоари за тях, цигари и алкохол.

фев 2

На Петльовден-Депресията удари първо секса!

публикувано от: доктор Веселин Герев

Все повече хора в активна вьзраст започват да имат сексуални проблеми.При мьжете те се изразяват в еректилни дисфункции-невьзможност да го изправят а при жените-в липса на желание за сексуален контакт.Причина за това стресът и депресията,които са в апогея си през февруари -март.Повече при тези проблеми обикновено страдат мьжете.За тях това е краят на живота,а помощ винаги тьрсят жените,защото те обикновено са потьрпевши.
Нервното напрежение оказва силно вьздействие вьрху еректилните способности при мьжа.Това е пьрвият а понякога и единствен симптом на стреса.Проблемьт се задьлбочава от нарушението на сьня.Тогава психиката не си почива добре и няма вьзможности да компенсира претоварването.При моите клиенти има два пьтя-да приемат продукти,повишаващи потентността или да лекуваме стреса и безсьнието.
Около деветдесет процента от мьжете пробват самолечение-приемат таблетки за мьжка сила, пият алкохол.Този вариант дава временен резултат а продьлжително практикуван довежда до трайни увреждания на тялото.При жените обикновено на лице е сухота на влагалището ,което предизвиква болка при сексуален контакт.Това е причина за отказ да се прави секс.В тези случаи за засилване на сексуалното удоволствие се препоръчват лубриканти.Днес на Петльовден независимо от стреса от ежедневието се постарайте да си доставите максимално удоволствие от секса по всички обичани от Вас начини.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат