ное 29

Плашила всяват страх от ТВ студиата

публикувано от: доктор Веселин Герев

В началото на седмицата всички сутришни блокове започнаха кампания по всяване на ужас у народа! Нов щам иде от Южна Африка-вече има заразени в Европа.С тази “благотворителна” мисия бяха впрегнати познати ни муцуни от гардероба с плашилата-лекари, математици,политици. Водещите услужливо им припяваха да кажат колко смъртоносен е новият щам.Акцент на всички разговори е как ваксинираните с бустерна доза оцеляват а неваксинираните могат да загубят битката с вируса. Масово се тиражира новината как младеж със фалшив сертификат е загубил живота си и едва ли не в терминално състояние е признал, че лъже здравните власти.Всичко това ми напомня на пропаганда от Гьобелсов тип.По нашенски това звучи така-върви лъжец от село на село да лъже, върви брат му ден по-късно и маже.Мазачите в нашето ежедневие станаха много.Един от тях,който твърдеше, че мустаците му подсилвали ефекта на маската, щото действали като филтър днес ехидно се смееше на втрещените водещи и натъртваше, че е с трета доза.Тук е моментът да попитаме къде се намира след бустерна доза главният санитарен инспектор-също пропагандатор за ваксинация.Колеги стига сте влизали в ролята на плашила от бостански тип-срам е за гилдията.Ще се намери ли здрав разум да успокои хората и да намали огромното натрупано в обществото напрежение и страх.Единственият начин да се предпазим от плашилата и техните рупори на този етап е да спрем да гледаме телевизия.Само така можем да прекъснем разпространението на ужас и страх сред населението,който бута имунитета и влошава и без това крехкото здравословно състояние на нацията!

За справка от голямата грипна епидемия в началото на миналия век грипния вирус е мутирал сигурно милиони пъти.Всяка година ние преминаваме през две вълни на грип-без да се затваряме или ограничаваме. Докога ще стоим затворени като К19 ЩЕ МУТИРА ПРИ ВСЯКО ЗАТВАРЯНЕ А ВАКСИНАТА Е СРЕЩУ ЩАМ АЛФА?  Тези въпроси са важни да се обсъдят като се представят различни мнения а не монолози на предубедени “специалисти”, чието мнение слушаме вече 2 години! Жалко, че такава сериозна наука се превърна в слугинаж на политиката, какъвто медиите винаги са били-с малки изключения!

ное 17

От изборна еуфория към сезонна депресия

публикувано от: доктор Веселин Герев

Еуфорията покрай избора на най-достойните да усложнят и без това трагичното ни психическо и физическо здраве приключи. Връщаме се обратно към природата а тя казва - сега е сезонът на депресията. С мрачното и мъгливо време светлината ни огрява все по-малко. Денят намалява, слънцето се показва за кратко,серотонинът пада плавно , но системно. Заради многоцелевата си функция серотонин е най-проученото от всички мозъчни биоактивни вещества.Това е веществото на спокойствието, тонуса, настроението, концентрацията, вниманието и паметта.От серотонин се синтезира и мелатонин - естествен регулатор на биологичния часовник при всички организми.Спадът на серотонин е сезонен за това време на годината и ще продължи чак до февруари март догодина. Това се усеща като ленивост, затруднена концентрация, липса на настроение, меланхолия, затруднен сън с чести пробуждания или сънуване. Всички тези симптоми се усилват от постоянното и безпричинно  насаждане на страх покрай епидемиологичната обстановка. За да поддържаме нивата на серотонин стабилни няма да ни помогне нито новият президент, нито новото правителство,нито новият парламент. В този случай трябва да си помогнем сами. Бионаличностите на “хормонът на щастието”  се контролират само по биохимичен път. Ето защо е желателно при дефицит на серотонин той да бъде внасян под формата на прекурсори. ХОЛЕОН 5 АМБРОЗ NEW с контролирано освобождаване съдържа екстракт от ГРИФОНИЯ  и триптофан-двата основни прекурсора на серотонин.Приемът на ХОЛЕОН 5 АМБРОЗ NEW с контролирано освобождаване помага на нервната клетка да стабилизира серотониновото ниво до физиологичното за Вас. ХОЛЕОН 5 АМБРОЗ NEW с контролирано освобождаване е хай-тек продукт и приемът му не създава зависимост.

ное 9

Убива страхът а не вируса

публикувано от: доктор Веселин Герев

От сутрин до вечер експерти от всякакъв калибър проповядвят ваксинации,пандемия и смърт. От грижа за хората,които не обръщат внимание на здравето си агресията на агитаторите за ваксинация, лечение или смърт е безжалостна и придобива циничен вид. Страхът  е толкова силен, че принуждава хората още при положителен  резултат от тестуване да се прощават с близките си.Това им се вмени заради факта, че едва ли не всеки положителен е обречен и пътник. Настървеното говорене за смърт проповедниците оправдават с грижа за здравето на народа.Това подсъзнателно обаче е страх за собственото им здраве. Насаждането на страх в размер до масова психоза не е водело до нищо добро. Още Фройд е казал, че страхът е основна движеща  но и разрушителна сила за психиката ни.Така анализирайки страховете, той достига до извода, че всеки трябва да се научи да живее със собствените си страхове.Този дълъг процес Фройд нарича рационализация на страха.С масовата негативна пропаганда на медиите в обществото ни се индуцира огромен поток от страх, човек няма време за осмисляне и се поддава на масовата психоза. Следва високо ниво на кортизола, спад на имунитета, силна тревога ,натрупване на безсъние и в крайна сметка тежко протичане на всякакви медицински проблеми,включително и от инфекциозни агенти.Водещата роля на стреса е отчетена още в началото на така наречената пандемия в Англия. Мащабно проучване на около 800 души с положителен  PCR тест показват, че хората с високо ниво на  стрес-измерва се нивото на кортизол като маркер-получават усложнения а тези с ниски нива на стрес преодоляват вируса безсимптомно. Затова открито твърдя, че ни убива страхът а не вируса. Ето защо е крайно наложително да се спре с черната пропаганда и да се даде глътка въздух на психиката , за да могат хората да преосмислят страховете си.Успокоението на душите е първа и неотложна мярка за овладяване на епидемиологичната ситуация.

ное 1

Дива агресия обзе ваксинираните против Ковид

публикувано от: доктор Веселин Герев

Агитация за ваксиниране върви по всички канали. Всякакви експерти  ни убеждават колко спешно трябва да се ваксинираме иначе локдаун - разбирайте затвор . В състояние на вербална агресия ,граничаща с амок   някои колеги стигнаха до психопатски изцепки.Убеждаваха ни колко сме прости,какви сме идиоти,как им бъркаме живота като не се ваксинираме.Това е недопустим цинизъм! Става дума за едно просто правило в психиатрията. “Лудият” човек не съзнава лудостта си-той не е критичен към състоянието си.В такива пристъпи той, “лудият” обвинява околните, че са ненормални и ги праща да се лекуват. Такава е и ситуацията с отношението на ваксинираните към тези, които не желаят да се ваксинират. Самите ваксинирани, използвайки термина “антиваксър” се опитват да прехвърлят собствената си простотия и идиотия върху  нас. Естествено това е най-простата форма на психологична защита, описана от Фройд и се нарича изтласкване. Остава отворен въпросът защо след като сте защитени от ваксина толкова се притеснявате и ви е грижа за неваксинираните ? Нали те не могат да ви навредят - вие сте защитени! Истината е, че дори “хомеопатичната” ваксина не може да обуздае собствените ви страхове а те ви правят опасни  за обществото. Засега агресията ви е само вербална , утре може да се отключи и физическа! Прощаваме ви цинизма,защото сме идиоти - неваксинирани!




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат