ное 21

Особености на сексуалните навици по света

публикувано от: доктор Веселин Герев

Всяка страна бива оприличавана с общоприети черти от характера на своя народ, а в това число влиза и сексуалното поведение, което е било проследено от няколко успоредни световни изследвания, за да се стигне до заключенията написани в следващите редове.
Белгийците са най-доволни от сексуалния си живот, а най-тъжни в това начинание се оказват китайците. Третото място е за САЩ, а четвърти по сексуално щастие се нареждат хърватците.
Най-късно загубват девствеността си индийките. Средната възраст, на която те осъществяват първия си сексуален контакт е 19.8 години, а американките правят секс за първи път на 16.9 години. Канадците и американците са най-големите фенове на видеозаснемането по време на интимни отношения. В съседска Гърция правят най-редовния секс (138 пъти в година), а на едно от последните места се нареждат японците, които осъществяват средно по 45 сексуални контакта годишно. При секса на работното място шампиони са южноафриканците, а в челната петица влиза и Сърбия.Турците сменят най-често сексуалните си партньори (14-15 за година), а в Индия техният брой е съвсем малък (трима в рамките на 365 дни). Вибраторът е най-употребяван в Тайван, а на второ място по покупка на тази секс играчка пък се подвизава Великобритания.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат