ное 28

Оказва се, че онези многочасови страстни нощи, за които мечтаят жените, а мъжете се опитват да им ги осигурят, нямат нищо общо с реалността. Според екип от американски лекари, най-добрият секс продължава от 7 до 13 минути. Учените са на мнение, че ”дори само 3 минути са достатъчни за получаване на удовлетворение” от интимния контакт.
В проведената анкета са участвали няколко хиляди души, за да определят колко е за тях идеалната продължителност на сексуалния акт. Резултатите, публикувани в изданието Тhe Journal of Sexual Medicine, сочат като най-чест отговор този в диапазона между 7 и 13 минути.
Сексът, който продължава от 3 до 7 минути, бил назован като ”адекватен”, този под 3 минути като ”твърде бърз”, а актът над 13 минути - за ”прекалено дълъг”.С това изследване щатските експерти развенчават мита, че добрият секс задължително трябва да е и дълъг:”Във фантазиите моделът за мъжката сексуалност са големи пениси, твърда като камък ерекция и полова активност, която продължава през цялата нощ. Ние виждаме това в киното, четем го в книгите. Ето защо все още много мъже и жени вярват в тази утопия. Познаването на този реален модел ще е от полза за лечението на хора със сексуални затруднения, а в по-широкия смисъл той ще допринесе за намаляване на случаите, в които възникват полови дисфункции.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат