яну 6

Милиони хора, които страдат от често главоболие, вече ще могат да победят болката с помощта на наномагнитната шапка и значително да подобрят здравословното си състояние.
Установено е, че равномерното магнитно поле предизвиква електрически ток в невроните на мозъка, който не позволява на първия “електрически щурм” на главоболието да се развие в мащабна мигрена.Страдащите от мигрена преживяват средно 13 пристъпи в годината, като един пристъп може да продължи от 4 до 72 часа. Страдащите от сериозни мигрени често се оплакват, че виждат звездички, зигзаг или преживяват загуба на зрението, слабост, звънене в ушите или частично замъгляване на съзнанието. Всички тези симптоми са последвани от интензивно пулсиращо главоболие, гадене и повръщане.
С поставянето на наномагнитната шапка върху главата на пациента, магнитното поле създава електрически ток в невроните, който блокира възникването на пулсиращо главоболие.
Специалистите твърдят, че след лечението при пациентите значително намалява гаденето и чувствителността към светлена,остри миризми както и към горещината през летните месеци.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат