мар 5

Мъжете лъжат най-често за работата

публикувано от: доктор Веселин Герев

Проучване във Великобритания показва, че една трета от мъжете често използват лъжи и то най-много на първата среща.Разбира се, в случая малките, т. нар. “невинни”, лъжи помагат, за да се пречупи обстановката и да се създаде по-добра комуникация, но лъжи за работата, връзките и имуществото трябва да се избягват.47 на сто от мъжете излъгали за работата, с която се занимават. Половината от тях признават, че са прекалили с описанието на длъжността, която заемат, а една четвърт са излъгали точно какво работят.За предишни си връзки от представителите на силния пол лъжат 38%. От тях пък 41% признават, че са намалили броя на жените, с които са били, а 19% казват, че умишлено са го увеличили. В същото време близо шест на сто са излъгали, че са сами, а всъщност са имали връзка.
За хобита и интересите лъжат една четвърт от мъжете. Повечето от тях признават и, че са играели театър, като се престрували, че се интересуват от същите неща, от които и жената.
За това какъв точно автомобил имат мамят едва 19% от мъжете. От този процент близо 80 на сто казват, че имат по-хубава кола от тази, която действително паркират в гаража си.
Стане ли дума за това как и къде живеят, броят на лъжците е значително по-малък. Само 6 % от мъжете се притесняват да кажат, че нямат собствено жилище или че все още съжителстват под един покрив с родителите си.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат