юли 25

ОКСИТОЦИН измества виаграта

публикувано от: доктор Веселин Герев

Учените изпращат виаграта в миналото, тъй като намериха неин чудесен заместител. Става дума за окситоцина, наричан още „хормон на прегръдката”, който помага на майката да установи връзка с бебето.Окситоцинът може кардинално да пребори ериктилната дисфункция, установили учени от Калифорнийския университет. Хормонът се произвежда в тялото и на мъжете, и на жените. Той играе ключова роля за влечението, доверието и увереността.
Допълнителните дози окситоцин се изпускат в кръвта по време на раждане и при изработване на кърмата. Хормонът е този, който прави мъжете по-чувствителни към обкръжаващите.
Едва сега обаче калифорнийските учени открили неочаквания ефект от този хормон върху потенцията. Ако два пъти дневно употребявате назален спрей с окситоцин, либидото ви ще се повиши неколкократно, уверяват те. Освен това ще се подобрят качеството и степента на удовлетвореност от половия акт, поясняват специалистите.Спреят влияе и върху емоционалността в отношенията. Той прави мъжете по-чувствителни и любвеобилни и ги кара да търсят непрекъсната близост с партньорката си.Позитивното влияние обаче е съпроводено и с негативни ефекти. Честата употреба на такъв спрей може да промени човек до неузнаваемост. Но ако пък не го използвате, и позитивният, и негативният ефект ще отидат по дяволите.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат