мар 16

Д-р Герев ще приема от 2април и в София

публикувано от: доктор Веселин Герев

Идва пролетта, но с нея се увеличават и паническите тревожни разстройства у | пациентите. Просто това е сезонът, кога­то пред кабинетите на лекарите специа­листи броят на хората, които се нуждаят от тяхната помощ, се увеличава с всеки изминал ден. Тези, които вече са диагностицира-ни и чувстват, че състоянието им се влошава, не бива да отлагат консултация със специалист.

Помощ от лекар е добре да потърсят и хората, които досега са били в добро психично здраве, но тази пролет нещата са се променили. Това се отнася до пациенти, които изпитват проблеми сьс сьня, необяснимо чувство на тревога, напрежение, необоснован страх, подтиснато настроение, желание да се от­теглят от заниманията и развлеченията, които досега са им били приятни и дори любими.

Проблемът е в това, че малко от хората осъзна­ват, че имат нужда от помощ, когато състоянието им се характеризира точно с тези преживявания и чувства. Т.е. близките им трябва да обръщат вни­мание на споделяното от тях е семейството. Най-добрият сьвет в тези случаи е да се потърси ком­петентната помощ на лекаря.

В помощ на своите пациенти, аз д-р Веселин Герев ще предлагам своята услуга вече и в София.От 2 април ще приемам в МЦ `Асцендент` на ул. Бачо Киро №47като може да се заявите на тел 9839494 или на личния ми телефон 0887 940075

Leave a Reply




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат