ное 1

Високотехнологична таблетка пази от депресия

публикувано от: доктор Веселин Герев

Учени от САЩ установяват, че блокирането на определен  рецептор в мозъка много бързо потиска депресията. Откритието води до потенциален нов клас медикаменти за лечение на депресивни състояния. Тези резултати обаче все още не са потвърдени при изследвания с участието на хора.
Според изследователите един от най-големите проблеми относно лечението на депресия, с които се сблъсква медицината днес, е именно забавеното действие на лекарствата. Това изключително вреди на пациентите, които страдат от тежка депресия и понякога прекарват месеци, приемайки неефективно  лечение.В търсене на по-ефективно и безопасно лечение на депресивни състояния се разработват възможности да се приема готов серотонин под формата на таблетки и така да се преодолява неговия дефицит.Серотонинът е нервотрансмитер, който регулира настроението, паметта и апетита.Повишаване на количеството му значително намалява признаците на депресия в рамките на  дни. Учените дори смятат, че е възможно ефектът да се появи веднага.
Повишеното ниво на серотонин стимулира  освобождаването на по-големи количества допамин в някои части на мозъка.Продукт на нанотехнологии - ХОЛЕОН 5 АМБРОЗ е единственото серотониново средство на пазара с контролирано освобождаване.Приемът на една таблетка ХОЛЕОН 5 АМБРОЗ дневно сутрин е достатъчна да набави необходимия серотонин на мозъка и да предпазва от депресия.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат