май 1

От няколко дни сме свидетели на поредната масова психоза от Мексико-`Свинският грип`.По данни на вещи експерти заболяването не само сее мор сред свинете но заразява и хора.За броени часове то стигна САЩ после Европа та чак и в Азия вече имало случаи.Не разбирайте погрешно-прасета от Мексико не са летели до Азия и Европа а вирусьт е пренесен и от хора.

Тази масова психоза разтьрси Световната борса и там бе отбелязан спад в тьрговията.Всички летища закупиха електронни термометри с които следят пьтниците по–зорко от наркоконтрол. Фармацевтичната индустрия продаде на много страни тестове за идентификация на заразата като се уточни , че ваксина няма,но може да се изработи срещу милиарди.Това са фактите.

Вьпреки изказванията на много специалисти в тази област, включително и учени от БЬЛГАРИЯ хората, водени от страха си повярваха на психозата.Започна едно лудо изкупуване на Рамантидин антивирусен продукт, а сьвсем случайно Аптекарите продаваха на клиентите Ранитидин –лекарство за успокояване киселиността на стомаха.Психопати в Азия дори са унищожили 100000 прасета.

Генералното заключение е, че хората по цял свят вярват на слухове и преживяващи страх биват цинично изнасилвани да изкупуват залежалата стока на големи и малки Фармацевтични производители та дори и тя да не им е от полза.Както е казвал гуруто на сьвременната психиатрия Фройд `Всички трябва да се научим да живеем сьс собствените си страхове`а докато това стане-ще ни премятат всякакви политици и псевдоучени с една единствена цел-да пьлним собствените им джобове.

Leave a Reply




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат