фев 27

Марихуаната тласка към безразборни сексуални контакти

публикувано от: доктор Веселин Герев

Момичетата, които употребяват марихуана в студентските години, водят безразборен полов живот и рядко спят в собствените си стаи. До това заключение достигнаха  изследователи, които анализират данните на 483 първокурсници.Анализът включва рисково поведение на момичетата, личностните им и морални ценности, както и поведението и положението им в социална среда.Учените задават въпроси на доброволците, свързани и със самочувствието им, религиозните им вярвания, връзката с родителите, консумацията на алкохол и употребата на марихуана и други наркотични вещества.
Анализът и анкетата се провеждат всеки месец в продължение на 8 месеца.Резултатите показват, че повишената резкрепостеност и безразборен полов живот се дължи на употребата на марихуана.
Промиксуитетното  поведение, което се заражда в първата година от студентството продължава  през цялото следване и става модел на поведениеа и по-късно в живота, ако не се обърне своевременно внимание.Проучването е първото по рода си проследяващо връзката от употребата на канабис и случайните сексуални връзки.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат