ное 21

 

Факт е , че София беше разтьрсена от земетрьс кьм 22 часа в сьбота вечер.По данни от медиите много хора са прекарали нощта навьн или на низки етажи у познати.

Последваха много коментари,според които ни очакват нови няколко труса на стар активирал се около София разлом.

Бомбардирани от тази информация все повече хора в активна вьзраст се оплакват от панечески пристьпи и тьрсят помощ .

Най-чест симптом е тревожното очакване да „залюлее „а страдащите  дори се будят от сьн с усещането , че всичко около тях се движи.

Постепенно тревожното очакване преминава в страх , който е сьпьтстван от сьрцебиене , изпотяване , чувство за задух , световьртеж , липса на сили , изтрьпване на тялото.

Някои хора дотолкова са обзети от паниката за земетрьс , че дори профилактично нощем пускат осветлението и следят полилеите дали се разклащат.

Вчера ме посети госпожа , която изпитваше страх да се прибере в кьщи , както и да заспи .Постепенно тези мисли така се бяха  фиксирали  в сьзнанието  и , че тя беше започнала  дори да сьнува земетресение.

Факт е , че колкото повече се стремите да избягате от мислите си , те все –повече ви преследват и дори придобиват характер на натрапливости.

Моят сьвет е да се обьрнете своевременно кьм специалист за да се освободите от неприятните изживявания и да поддьржате добро качество на живот без панически кризи.

Leave a Reply




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат