ное 20

Грипната вълна отмина-грипната психоза продължава!

публикувано от: доктор Веселин Герев

Характерната за тази част от годината първа грипна вълна премина.За нея се изговори и изписа много.По данни на колегите тя с нищо не се различаваше от предхождащите я.Продадоха се много ваксини изпиха се камиони противогрипни продукти.Коментираха се и смъртни случаи предимно на млади хора.Вече се всява страх у населението за втора грипна вълна,което подпалва отново психозата,че тя ще е по-страшна от първата.Причините за тази масова заболеваемост са няколко.
На първо място хората масово се ваксинират против грип.Това е напълно погрешно защото така се приспива имунитета и след години непознат грипен щам като този на “свинският грип” отново ще сее психоза и мор.Друга основна причина е постоянният стрес на който сме изложени.
Постоянното напрежение води до снижаване на имунитета и оттам до постоянно боледуване от вирусни инфекции през годината. Неслучайно повечето имуностимулиращи и антивирусни продукти на пазара съдържат и успокоителни съставки.
Моят съвет е -не се паникьосвайте защото така допълнително понижавате имунитета си и вероятността да Ви повали грипа нараства значително.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат