фев 26

Оргии ала “АР НУВО” завладяха и изкуството

публикувано от: доктор Веселин Герев

Повече от век след като Густав Климт скандализира Виена със своя Бетовенов фриз, музеят, където се намира откровено еротичната му картина, отново разбуди духовете в австрийската столица, като се превърна в място за оргии.С падането на нощта в световноизвестния музей на сецесиона (Secession.at) разкрепостени мъже и жени се отдават на ласки, полуголи или облечени в кожи.Тези “културни” оргии ще се вихрят всяка вечер след затварянето му за обикновени посетители, като част от проекта на швейцарския художник Кристоф Бюхел, който покани цял секс клуб за целта.
Представител на суингърите от “Елемент 6″ заяви, че мисията им е да помогнат на посетителите - които в късните часове трябва да са задължително над 18 години, - да преодолеят задръжките си и провокират нови измерения в сексуалните си изживявания.”Позволеното” удоволствие е достъпно до 18 април на цена между шест и 42 евро. Гостите могат да останат до 2 ч. през нощта и да се включат или просто да гледат.През деня по-срамежливите посетители могат просто се разхождат между огромните легла и кожени дивани, еротичните предмети, играчки, картини, вани, преминавайки през различни зони - с огледала, с гинекологичен стол, садо-мазо, дансинг, сауна. Те пресъздават почти точно оригиналния клуб “Елемент 6″ в центъра на Виена.  На бара задължително се раздават презервативи, а в името на хигиената навсякъде има хавлии. Забранено е единствено снимането.
Оргиите обаче не са самоцелни, а се опитват да пресъздадат провокацията, която навремето предизвикват творбите на художника символист Густав Климт, представител на виенското течение в изкуството “сецесион” (съвременно, “ар нуво”).Именно с тази цел любовните ласки се случват сред изложба с неговите картини, шокирали съвременниците му с откровения си еротизъм и чувственост.
Сексът в името на изкуството предизвика противоречиви реакции.
Провокацията е част от изкуството,а хора сексуално разкрепостени и склонни да експериментират са редовните участници в оргиите.Ексхибиционизъм воайорство,фетишизъм,доминиране и садо-мазо  дават сексуален отдушник на стресираните и отегчени от ежедневието посетители.

Comments are closed.
Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат