апр 20

Искаш помощ -предлагат ти секс!

публикувано от: доктор Веселин Герев

Допреди четири години тийнедйжърите из САЩ набираха горещите телефонни линии, за да получат отговор на редица въпроси, тревожещи съзнанието им, като безопасния секс и разпространението на ХИВ/СПИН.Ако днес се обадите на тези номера, обаче ще чуете кикотещ и пъшкащ женски глас, който в продължение на минути ще ви говори мръсотии. Тези палави цифрови номера обаче не са прецедент, след като през последните години горещите еротични линии “заляха” пазара и изместиха бившите телефони за спешна експертна помощ.
Проучване на “Асошиейтед прес” откри, че през последните 13 години малка компания от Филаделфия,  тихомълком е придобила близо 1/4 от спешните телефони, започващи с “1-1800″. За този период от време, според изследването, близо 1,7 млн. нуждаещи се от помощ американци и канадци вместо подкрепа получили телефонно пъшкане и оферти за разкрепостен секс.
Ако наберете “1-1800″ в Чикаго, например, вместо да получите детайлна информация за туристическите атракции във “Ветровития град”, от слушалката ще се чуе гласът на жена, която ще ви предлага сексуални преживявания с нея и друго “лошо момиче”
. Всичко това, разбира се, ще ви струва по 2,99 щатски долара на минута. Напълно безплатно е избирането на тел 112 ,където похотливи старци задяват служителките с неприлични предложения.Това разбира се се таксува като сексуален тормоз по време на работа.

Comments are closed.




Kонслутация по Skype


В помощ на своите пациенти д-р Герев извършва предплатени консултации по Skype.


drgerev skype

добави Skype абонат